Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı

Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı

Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı


Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Darısı Başımıza dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı özetinde neler oldu? ‘de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Çocuklarına adanmış adanmış bir anne olan Yeni Episode Short Zerrin sadece çocukları mutlu bir yuva olarak görüyor. Ama bu mümkün! Yaşlı bir kız rüya kafasına bakmayan ve masallarını izleyen eski bir aktörün platonik bir sevgilisidir. Serkan’ın en küçük oğlu açıkça eve kolayca gidiyor. Orta yaşlı kızı Hikâyesi kendi işinde kendi kariyerinde yurtdışındaydı … Zerrin yakın gelecekte çocuklarını görmeyi beklemeyeceğini ancak hayatının evli olacağını söyledi. Günün dört gözü ile hayallerini beklemekte olan Zerrin kızın gününde kötü bir sürpriz bekliyor. Aksoy ve Arslansoy ailelerle karşı karşıya ve eski kitaplar açılıyor. Sadece Zerrin değil aynı zamanda Öykü ve Rüya da bu karşılaşmanın başlangıcında yaptıkları şeyi alıyorlar. Birbirinize geldiğinizde sevgi mutluluk ve birçok kahkaha ile kalırsınız.


Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı


Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Episode Short Zerrin uşaqlarına həsr olunmuş sadiq ana yalnız uşaqları xoşbəxt ev kimi görür. Lakin mümkündür! Yaşlı bir qız yuxu başını görməyən və nağıllarını izləyən köhnə bir aktyorun platonik bir sevgilisi. Serkanın ən kiçik oğlu evə asanlıqla gedir. Orta yaşlı Qızın hekayəsi öz işində xaricdə karyerasında idi … Zerrin yaxın gələcəkdə uşaqlarını görməyəcəyini söylədi ancaq həyatı evli olardı. Günün dörd gözü ilə xəyallarını gözləyən Zerrin qızının günündə pis bir sürpriz gözləyir. Aksoy və Arslansoy ailələriylə qarşılaşır və köhnə kitablar açılır. Yalnız Zerrin deyil həm də Hikayə və Rüya bu qarşılaşmanın başında etdikləri işləri görür. Bir-birinizə gəlincə sevgi xoşbəxtlik və bir çox qəhqəhə ilə qalırsınız.



The post Darısı Başımıza 1.Bölüm Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments