Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı


Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 5 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı özetinde neler oldu? 5 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özet Her şey çıktı! Parti başladı misafirler değiştirildi ve suçlu resmen açıldı! Bu parti sadece güzel müzik hoş bir atmosfer ve lezzetli atıştırmalıklar değil; kanlı arketipler ağrılı bir çatışma ve sinemaya bir savaş! Bazı öldürme planları bozuldu ancak yolda yeni olanlar var ve suç anı yaklaştıkça karışık. Soruşturma hızla devam ediyor ve Sarmaşık davasında ikinci cinayet davasının çarpıcı detayları ortaya çıkıyor. Son olarak pencereden kimin düştüğünü göreceğiz


Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı


Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Bölmə Abstract Hər şey çıxdı! Partiya başladı qonaqlar dəyişdirildi və günahkar rəsmi olaraq açıldı! Bu partiya yalnız gözəl musiqi gözəl atmosfer və dadlı qəlyanaltı deyil; qanlı arketiplər ağrılı bir qarşıdurma və kinoya bir döyüş! Bəzi öldürmə planları pozulur amma yeni yollar var və cinayətin daha yaxınlaşdığı kimi mürəkkəbləşirlər. İstintaq sürətlə davam edir və ikinci cinayət hadisəsinin təəccüblü detalları İmaqi iddiasında ortaya çıxır. Nəhayət pəncərəyə düşənləri görəcəyik



The post Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm 2. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments