Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)


Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü 9 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.45 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) özetinde neler oldu? 9 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.45’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Son bölümde Kalender Ağa sağlık kazandı ve evine döndü ve Sirini’nin sonunda Baran ile evlendi. Bozok Konağı gerçekten şenlikli bir ruha sahiptir. Ama yine de karışık çünkü Bozox sevginin herhangi bir gününde daha fazla yaşayamaz. Çünkü Kalender Ağa’nın gelişiyle birlikte Helga Kalender’in eşlerinin tedarik arzından endişelenmeye başladı. Gizli sır hala korunur. Ancak Kamilla tarafından elde edilen bir harita ile alaycı ilk kez çok yakın. Haritaya gelince kadınlar şaşırmayacaklar. Çünkü gizem başka bir sır yarattı. Kardeşler ve Kamilla gizlice yapacak ve saklayacaklar. Başvurmalarına izin vermezler. Cyrus tarafında durum komik değildir. İki kız çocuğu ve çocukları ve çocukları birbirleriyle ve sefaletiyle savaşmaya devam ediyor Kalender Helga Bokok Konağı’na çok yakın Helga’da bir kültür elçisi olarak çalışıyor. Ama hiç kimse bununla başa çıkma şansına sahip değil. Herkesin gündemi farklı. Kağan Nazım’ın depresif depresyonunu ele alıyor ve gizem arayışına giriyor. Bella gündemine asker gönderecek olan kocasıyla zaman geçirdikten sonra uzun bir süre yaşadı. Bozok’un tüm yerleşim yerinde vardığı ve beklenen günde devam ettiği bir hava var. Kalender Agha bir çocuğu orduya gönderecek. Hazar davul ve askerler yasaklandı. Bu düğün kutlaması Bella’nın zor döneminin başlangıcıdır.


Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)


Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) – Azeri Özeti

Son epizodda Kalender Ağa sağlamlıq qazandı və evinə döndü və Sirini nəhayət Baranla evləndi. Bozok Konağı həqiqətən bayram gününə sahibdir. Lakin hələ də qarışıqdır çünki Bozox sevginin heç bir günündə daha çox yaşaya bilməz. Çünki Kalender Ağanın gəlməsi ilə Helqa Kalenderin həyat yoldaşlarının tədarükü ilə əlaqədar narahatlıq verməyə başladı. Gizli hələ qorunur. Lakin Kamilla tərəfindən əldə edilən bir xəritələ ilk dəfə sarkastik bir çox yaxındır. Xəritədə gəldikdə qadınlar təəccüblənməyəcək. Sirr başqa bir sirr yaratdı. Qardaşlar və Kamilla gizli şəkildə quracaq və gizlədirlər. Tətbiqinə icazə verməyəcəklər. Cyrus tərəfində vəziyyət komik deyil. İki qız övladları və uşaqları bir-birlərinə qarşı mübarizə aparırlar və qəsdlə davam edirlər. Kalender Helga Helqa’daki mədəniyyət səfiri olaraq çalışır Bokok Konağı’ya çox yaxındır. Ancaq heç kimin bununla məşğul olmaq şansı yoxdur. Hər kəsin gündəmi fərqlidir. Kağan Nazimin depressiv depressiyasını alır və sirr axtarmağa başlayır. Bella öz gündəminə qoşun göndərəcək olan yoldaşı ilə vaxt sərf etdikdən sonra uzun müddət yaşayırdı. Bozok bütün məskunlaşma yerindədir və gözlənilən gündə davam edən bir atmosfer var. Kalender Ağa bir uşağı orduya göndərəcək. Hazar davullar və əsgərlər qadağan edildi. Bu toy bayramı Bella’nın çətin dövrünün başlanğıcıdır.



The post Yeni Gelin 53.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments