Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı


Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı (Önizleme) resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı özetinde neler oldu? 14 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Hagians’ın duygularını öğrenmek Sinan patlayacak olan gizemli bir madene dönüşecek. Yagaz ve Hazan elveda diyerek gönüllerini konuşmayı bıraktılar. Hazar gidecektir acı durur. Sinan’ın istenmeyen coşkusu tehlikeli bir durum olduğunda Hagem’in oğlu Yagaz’a verdiği tepki Yağız için bir atılımdır. Yağız Hazan’a doğru kalbin sesini dinlemek için büyük bir adım atıyor. Hazan’ın veda günü sevgililere yönelik yasağın bir kenara bırakıldığı tek bir güne dönüşüyor. Öte yandan boşanmaya karşı harekete geçen Ece hayatının gizemini öğrenerek hayatına ciddi bir darbe indirdi. Kızların her ikisi de Fazilet’in ofisinde ilk kez kontrolden çıktığında Sinan’ın kötü haberi aşağıdaydı.


Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı


Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Bölüm Xülasəsi Hagiyanların duyğularını öyrənmək Sinan patlamağa sirli bir mayata çevriləcək. Yaqaz və Hazan xeyirxahlıq edərək qəlblərini söyləyirdilər. Hazar gedəcək ağrı dayandıracaq. Yagazın Hagemin oğluna verdiyi reaksiya Sinan’ın arzuolunmaz həyəcanının təhlükəli bir vəziyyət olduğu zaman Yaqiz üçün bir atılımdır. Yağız Hazan’a doğru ürək səsini dinləmək üçün böyük bir addım atır. Hazan’ın vida günü sevgililərin qadağanının kənarında qaldığı bir günə çevrilir. Digər tərəfdən boşanma əleyhinə hərəkət edən Ece həyatının sirrini öyrəndi və həyatına ciddi bir zərbə vurdu. Fazilet ofisində hər iki qız ilk dəfə nəzarətdən çıxdıqda Sinanın pis xəbərləri aşağı idi.



The post Fazilet Hanım Ve Kızları 43.Bölüm 2. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments