Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı


Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı (Önizleme) resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 28 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı özetinde neler oldu? 28 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Son bölümde ne oldu … Sinan’ın kazayla kazara çarptığı kaza … Sinan’ın kazaları Ege’yi devirdi. Bütün aile Sinan’ın kritik şartı karşısında şok olurken Jaqaz oğlu Yakup ve herkesin önünde Hazan için bir şehit. Hastaneye gitmeyi öğrenen Kerim karıştı. Kerim’e göre Hazime ve Fazıl’ın karşılaşması çok sayıda yeni düğümdür. Hazan ve Yakup’un en beklenmedik adımı günümüzün gizemlerini getirmek ve korku dolu beklentilerin yeni sırlarını getirmektir.


Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı


Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı – Azeri Özeti

Son epizodda nə oldu … Sinan qəza qəzası qəzası … Sinanın qəzaları Ege üzərindən götürdü. Bütün ailə Sinanın tənqidi vəziyyətindən Jaqaz oğlu Yaqubdan və Hazan üçün şəhid olan hər kəsin qarşısında şok oldu. Xəstəxanaya getməyi öyrənən Kerim qarışıq oldu. Kerimin sözlərinə görə Hazime və Fazilin qarşılaşması çox sayda yeni qovşaqdır. Hazan və Yaqubun ən gözlənilməz addımı bugünkü sirlərini gətirmək və qorxulu gözləntilərin yeni sirlərini ortaya çıxarmaqdır.



The post Fazilet Hanım Ve Kızları 44.Bölüm 5. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments