Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı

Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı

Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı


Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Tehlikeli Karım dizisinin ilk bölümü 25 Mart Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı özetinde neler oldu? ‘de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Bir kadının kayıt yaptırması için üç seçenek vardır; ayrılmak dövüşmek ve özlemek. Derin bunların hiçbirini yapmadı! Dizi her gün sevgiyle başlayan evli bir çiftin sevgisi ile ilişkilerin değişimini üstlenir. Bu değişimin bir sonucu olarak bir suç aşk ve toprak üçgeninde açıklanacak olan Dangerous Wife bir kadın bir erkek ve çevresi arasındaki değişimin bir sonucu olarak seyircinin her parçasını karıştırabilir.


Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı


Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni fəsil xülasəsi Bir qadın qeydiyyatdan keçmək üçün üç variant var; buraxmaq döyüşmək və həll etmək. Dərin bunlardan heç biri yox idi! Seriya hər gün sevgi ilə başlayan evli bir cüt sevgisi ilə əlaqələrin dəyişməsinə səbəb olur. Bu dəyişiklik nəticəsində bir cinayət sevgi və yer üçbucağında aşkar olunacaq Təhlükəli Arvad qadın kişi və ətrafı arasında dəyişiklik nəticəsində tamaşaçıların hər bir hissəsini qarışdıra bilər.



The post Tehlikeli Karım 1.Bölüm 3. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments