Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı

Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı

Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı


Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 3 Haziran Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı özetinde neler oldu? 3 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Kaptan Kağan ve Kılıç Tuşu ve Mehmetçik ateşi etrafında kalan birkaç asker teröristlere karşı Türk bayrağını ve ana bölgeyi korumak için son damla kanıyla savaşacak. İlk yangında yaralanan Kürşat yoldaşlarına destek olmak için öne sürüldü. Ancak zehirli askerler daha da kötüleşiyor. Buna ek olarak helikopterler sallanmaya açılan teröristlerin yoğun bir yangın karşıtı yangından dolayı engelleniyor. Zaman askerlere karşı hareket ederken Leyla sinsi bir planın ikinci aşamasına gider ve en üst seviyeye yavaşça yaklaşır. Komutanınızın Kagan olduğunu öğrendiğinizde zevkiniz karşılanacaktır.


Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı


Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Bölüm Xülasəsi Kapitan Kağan və Kılıç Tuşu ətrafında bir neçə əsgər və Mehmetçik’in atəşi Türk bayrağını və əsas bölgəni qorumaq üçün son damla qan ilə terroristlərə qarşı mübarizə edəcək. İlk atəşdə yaralanan Kürşat yoldaşlarını dəstəkləmək üçün irəli sürüldü. Amma zəhərli əsgərlər daha da pisləşirlər. Bundan əlavə vertolyotlar sarsıdan terroristlər tərəfindən sıx söndürülməsi ilə bağlanır. Zaman əsgərlərə qarşı hərəkət edərkən Leyla məkrli planın ikinci mərhələsinə gedir və yavaş-yavaş üst səviyyəyə yaxınlaşır. Komandirinizin Kağan olduğunu öyrəndiyiniz zaman məmnun olursunuz.



The post Savaşçı 47.Bölüm 2. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments