Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı

Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı

Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı


Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı özetinde neler oldu? 4 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Terör hareketini engellemek için Tim’in birkaç saati var … torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar Su Nazlı ve Güler’in kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saat var. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den elde edilen bilgiyle Aktivite Avcı ve Aşık harekete geçerken Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.Derman büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar Su Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.


Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı


Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı – Azeri Özeti


Yeni Bölüm Özeti

Terör hərəkətini maneə törətmək üçün Tim’in bir neçə saatı var … torpidonun fırlatılmasıyla ölümlə burun buruna gələn Bahar Su Nazlı və Gülərin qurtarmaq üçün Tim’in yalnız bir neçə saat var. Əks bir vəziyyətdə gəminin məhv edilməsi lazım olduğu üçün bu vəziyyət onların sonu olacaktır.Artık yalnız Derman’ın idarəsində olan böyük terror hərəkətinin şəhərlərdəki yapılanmasını çökdürmək üçün Ataşe’den əldə edilən məlumatla Fəaliyyət Avcı və Aşık hərəkətə keçərkən Tim’in qalanı da Erdem öndərliyində ortaq bir əməliyyatla ölkə sularında seyr bomba yüklü gəmiyə çıxartma yapar.Derman böyük terror hərəkətini reallaşdırmaq üçün artıq son dəqiqələrə girdiyində həm milyonlarla vətəndaşımızın həyatı həm də Bahar Su Nazlı və Gülərin həyatı Tim’in müvəffəqiyyətli olmasına bağlıdır.



The post Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments