Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı


Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü 12 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı özetinde neler oldu? 12 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Oyun Nazgul’un doğum macera oyunu ile başladı ve Bozox yeni torunu aldı. Bozok Konağı zor zamanları bekliyor ancak yeni bebek ona yeni umutlar getiriyor. Kalender Ağa ortadan kayboldu. Kimin nerede olduğunu bilmiyor. Ancak bugüne kadar Kalender Ağa’dan daha fazla sorun var. Herkes felaketin sırrını öğrendi. Fatihler onu alt ettikleri zaman kapılarının önünde tanrısız bir tanrı bulacaklar. Bu konuk küçük bir felaket için bir merhem olmuştur. Kaynaş Kalender Ağa’yı bulmak için tüm enerjileri harcayarak önceliklerini değiştiriyor. Temel amaçları Gökhan’ın çocuğu. Bunu yapmak için Kalender bir Ağa’nın rekabet etme şansının olmadığını biliyor ve bilmiyor. Yarışmadan önce umut ettiğiniz şeyleri bulamayan gemiler başka planlara sahip olacak ancak Ayhan mümkün olduğu kadar erken hareket edecek. Ayşe’nin emri ev sahibi için şok yaratır. Afet yolun başlangıcıdır. Ya da her şeyi bırakır ya da günahın içinde her şeyi alır. Ama kimsenin güvenemeyeceği üçüncü bir seçenek var. Afet ne seçecek?


Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı


Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Epizod Xülasəsi Oyun Nazgulin doğum günü macəra oyununa başlandı və Bozox yeni nəvəsini aldı. Bozok Konağı çətin günləri gözləyir amma yeni körpə ona yeni ümidlər gətirir. O Kalender ağa itdi. Kimin harada olduğunu bilmir. Ancaq günümüzə qədər Kalender Ağaya nisbətən daha çox problem var. Hər kəs fəlakət sirrini öyrəndi. Fatihlər bunu dayandırdıqda qapılarının qarşısında bir tanrısız tanrını tapacaqlar. Bu qonaq kiçik bir fəlakət üçün bir məlhəm halına gəldi. Kaynaş Kalender Ağanı tapmaq üçün bütün enerjiyi sərf edərək prioritetlərini dəyişdirir. Əsas məqsəd Gökhan’ın uşağıdır. Bunu etmək üçün Kalender bilir və Aga’nın rəqabət şansı olmadığını bilmir. Yarışmadan əvvəl ümid etdiyiniz şeyləri tapa bilməyən gəmilərin başqa planları var ancaq Ayhan qısa müddətdə hərəkət edəcək. Ayşenin əmri ev sahibinə şok yaradır. Afət yolun başlanğıcıdır. Və ya hər şeyi dayandırmaq və ya günah hər şeyi almaq. Ancaq heç kimin inana bilməyəcəyi üçüncü bir variant var. Fəlakət nə seçəcək?



The post Yeni Gelin 49.Bölüm Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments