Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı


Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü 6 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı özetinde neler oldu? 6 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Ertuğrul ve Noyan görev için bir yerlere gitmek zorunda kaldılar. Bu ziyaret tarafından cezalandırılan Romanlar Ertuğrul tarafından kesildi. Kazada yaralanan Bossi bir süre sonra restore edilerek Ertuğrul Bey ile devam etti. Sugay Hatun kaçırıldı ama bir süre sonra Günalp onu kurtarabilirdi. Almila da bu konuyu destekledi ve ona dayandı. Ertuğrul Mogul Han Ogeday’a karşı çıktı ve Ögeday’ın kendisine tabi olması gereğini kabul etti. Noyan asla şaşırmadı çok şaşırdı. Erzugrul bey hangi öneriye maruz kalacak? Ertuğrul Ögedey’i takip etmenin yolu ne olacak? Bu olduğunda ne olur? Almila’nın hain planları nerede olacak? Gunalp Mongol casuslarını ortaya çıkarmak için ne yapacak? Ertuğrul Ödege’yi takip etmek için gelecek zaman mı?


Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı


Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı – Azeri Özeti

Ertuğrul və Noyan missiyaya bir yerə getməli idi. Bu səfərlə cəzalandırılan Roma Ertuğrul tərəfindən kəsildi. Qəzada yaralanan Bossi bir müddət sonra bərpa edilərək Ertuğrul Bey ilə davam etdi. Sugay Hatun qaçırıldı amma bir müddət sonra Günalp onu xilas edə bilərdi. Almila da bunu dəstəklədi və dəstəklədi. Ertuğrul Moğol Xan Ogedey’e qarşı çıxmış və Ögedayın ona tabe olması lazım olduğunu qəbul etmişdir. Noyan heç vaxt təəccüblənməyib çox təəccübləndi. Hansı təklif Erzugrula məruz qalacaq? Ertuğrul Ögedey’i izləmək üçün nə olacaq? Bu baş verəndə nə baş verir? Almila’nın xain planları harada olacaq? Gunalp monqol casuslarını necə pozacaq? Ertuğrul Ödege’yi izləmək üçün vaxt mı?



The post Diriliş Ertuğrul 121.Bölüm Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments