Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı


Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı (Önizleme) resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 2 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı özetinde neler oldu? 2 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Faziletin geçmişin gölgesi! Gerçeği öğrenen Yağız Sinan Sinan ile karşı karşıya. Günün kardeşliği içinde patlayan Yagji’nin hedefi olan Hazan var. Sinan ve Yağız’ı ilgilendiren yat Ece’nin haberinden endişe duyuyor. Polis tarafından kurtarılan ve hastaneye kaldırılan Ece Selin’in bebeğini kaçırmakla suçlandığını iddia ediyor. Her zamanki gibi babasına güvenen Selin de bu sefer valslere taş attı. Gölge onun arkasındayken kayıp torununu feda ettikten sonra kızına ne oldu? Planının son aşamasına gelen Sinan Yagaz’a son darbeyi almak için hala Yagaz’a ihtiyaç duyuyor.


Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı


Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı – Azeri Özeti

Fəzilət keçmişin kölgəsi! Doğruyu öyrənən Yağız Sinan Sinanla qarşılaşır. Günün qardaşlığında partladığı Yagyanın hədəfi olan Hazan var. Sinan və Yağız’a aid yat Ece’nin xəbərləri mövzusunda narahatdır. Polis tərəfindən qurtarılan və xəstəxanaya qaldırılan Ece Selinin körpəsini qaçırdığını iddia etdi. Atası hər zamanki kimi atasına güvənən Selin də bu dəfə müharibələrə daş qoydu. Kədərindən sonra qızı sənə nə oldu və onun itkin nəvəsini qidalandırdınız? Planının son mərhələsinə gələn Sinan hələ Yaqaza son zərbə almaq üçün Yaqaza ehtiyac duyur.



The post Fazilet Hanım Ve Kızları 49.Bölüm 3. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments