İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı


İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı (Önizleme) resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 1 Haziran Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı özetinde neler oldu? 1 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Hiçbir şey seyirci kadar eski olamaz. Düğün partisine verilen cevap herkesi etkiliyor ve Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden oluyor. Osman kendini yaşamakla suçluyor ancak Faruk görevini değerlendirirken Süreyya ile karşı karşıya. Farouk ve Süreyya Senem ve Akif günün sonunda büyük bir sürpriz bekliyor. Bu kıyafeti kullanmak için tüm adımları atarak Adam beklemediği yerden derin bir yara alır. Hiçbir şey borçlular kadar eski olamaz.


İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı


İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Bölüm Xülasəsi Heç bir şey tamaşaçı kimi köhnə ola bilməz. Düğün tərəfinin cavabı hər kəsə təsir edir və Esma və Garipdə böyük bir fasilə səbəb olur. Osman özünü həyatını ittiham edir amma vəzifəsini qiymətləndirərkən Faruk Süreyya ilə qarşılaşır. Farouk və Süreyya Senem və Akif günün sonunda böyük bir sürpriz gözlənilir. Bu materialı istifadə etmək üçün bütün addımları ataraq İnsan gözlənilməmiş yerdən dərin bir yara alır. Heç bir şey borc kimi köhnə ola bilməz.



The post İstanbullu Gelin 52.Bölüm 3. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments