Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı


Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı resmi sitesinden sonra ilk olarak burada yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü 3 Haziran Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Sakın kaçırmayın.


Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı özetinde neler oldu? 3 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de oynanacak yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası için doğru yerdesiniz..



Yeni Bölüm Özeti

Rakiplerinizi alın! Toni yeni bir yarış programını destekliyor. Toni gelin ve kayınvalidesi zorlu bir görevle karşı karşıya. Altın madalya için Alara ödülü adayı Safiye. Talib ve Yıldız’ın evliliğinde her türlü taşı yapan Shannur Yıldız’ın yeteneklerini test etme yarışmasının bir parçası. Hakemin en çarpıcı ikizi Gizem ve Zahide. Farklı pişirme aşamalarında yer alan “Trendy Place” yarışması büyük bir çatışma olacaktır. Günün halısı bir maç düzenlemeye karar verir. Yaşar Cengiz Bey ve Talip Gün Melike ve Ozan karşı karşıya gelecek. Transun zayıf çemberi Ozan’ın deneyimsizliğini Melik’e yaklaşmasına izin veriyor.


Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı


Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı – Azeri Özeti

Yeni Fəsil Xülasə Xülasəsi alın! Toni yeni bir yarış proqramını dəstəkləyir. Toni gəlin və qaynaşma çətin bir vəzifə ilə qarşı-qarşıyayıq. Alara mükafatı Safiye qızıl medal üçün namizəd. Talib və Yildizin evlənməsində hər cür daş qoyan Şannur Yildizin qabiliyyətlərini sınaqdan keçirir. Hakemin ən təəccüblü əkizləri Mystery və Zahidedir. Aşpazlığın müxtəlif mərhələlərində \ “Trendy Place \” yarışması böyük bir qarşıdurma olacaq. Günün xalça oyunu təşkil etmək qərarına gəlir. Yaşar Cengiz Bey və Talip Gün Melike və Ozan bir-birləri ilə qarşılaşacaq. Transun zəif dairəsi Ozanın təcrübəsizliyinə Melikə yaxınlaşmağa imkan verir.



The post Jet Sosyete 14.Bölüm 2. Fragmanı appeared first on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı.



View full post on Dizi Fragmanları, Son Bölüm Fragmanı, Yeni bölüm fragmanı

Alıntı : Kaynak

Share this:

Disqus Comments